ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πανέτοιμος για Τούμπα και συνέχεια…

Ο Παναθηναϊκός (πλην Εσιέν), «κατεβαίνει» πλήρης στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή, ξεκινώντας ένα… Γολγοθά τεσσάρων ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά.

Πανέτοιμος για Τούμπα και συνέχεια…

Το «απουσιολόγιο» του Παναθηναϊκού θα είναι μετά από καιρό άδειο, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει στη διάθεσή του όλα του «όπλα». Παράλληλα, στα θετικά της ομάδας, το κλειστό rotation που έχει κάνει την εμφάνισή του στα τελευταία ματς.

Η λογική λέει-παρότι ο Αναστασίου δεν μας έχει συνηθίσει σε αυτό-πως το «τριφύλλι» θα πορευτεί στα δύσκολα ματς που έρχονται με σχεδόν την ίδια ενδεκάδα που παρουσιάζεται από το ματς με τον Πλατανιά και έπειτα.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα δείχνει να βαδίζει σε… φωτεινό μονοπάτι, το κομμάτι της άμυνας έχει δέσει για τα καλά, με Τελάντερ και Ταυλαρίδη να έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη χημεία και τους Μαρινάκη-Νάνο να βρίσκονται στα άκρα, μόνιμα.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιστροφή του Βέμερ, μπορεί ενδεχομένως να αλλάξει τις ισορροπίες αλλά μάλλον δύσκολα ο Αναστασίου θα τον ρίξει στο χορτάρι, αφού ο Γερμανός δεν θα έχει-όπως είναι λογικό-αγωνιστικό ρυθμό.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Ζέκα, Λαγός (η Κουτρουμπής), Αμπεντ και Ατζαγκούν θα παραμείνουν μαζί, με τα τρεξίματά τους και την μαχητικότητά τους να προσφέρουν πολλά ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, ωστόσο η δημιουργία θα είναι ένα κομμάτι που μπορεί να προβληματίσει, αν δεν παίζει ο Νίνης.

Στην επίθεση τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα, καθώς οι Μπεργκ-Καρέλης έχουν «κλειδώσει» τις θέσεις, ενώ η χρησιμοποίηση του Πέτριτς στη θέση του… άσχετα με την απόδοσή του, είναι θετικό μήνυμα και εκεί θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αν χρειαστεί.

Το σταυροδρόμι της Τούμπας

Οι «πράσινοι» δείχνουν να ξεπερνούν σιγά-σιγά το σοκ του αποκλεισμού από τη Γκαμπάλα και από αγώνα σε αγώνα η βελτίωση-έστω και μικρή-είναι φανερή.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελεί ένα σταυροδρόμι για τον Παναθηναϊκό, καθώς το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, θα καθορίσει εν πολλοίς τη συνέχεια. Μια πιθανή… μη νίκη του «τριφυλλιού» ενδεχομένως να αποτελέσει ένα εμπόδιο για τη συνέχεια, με την ψυχολογία να είναι εύθραυστη, με μια λεπτή διαχωριστική γραμμή να χωρίζει τον… παράδεισο από την κόλαση.

Τετράδα φωτιά…

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητος και Ολυμπιακός. 12 βαθμοί που αν κατακτηθούν, ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα ψυχολογικό (και όχι μόνο) πλεονέκτημα, που όμοιό του, δεν θα έχει ζήσει η ομάδα επί Αναστασίου.

Για να έρθει όμως το 4χ4, πρέπει οι «πράσινοι» να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, να παίζουν όλο και καλύτερα και με λίγη τύχη θα είναι σε θέση να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.