ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εντυπωσιακά τα προνόμια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Οποιος γίνεται μέλος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν βοηθάει μόνο το «τριφύλλι», αλλά απολαμβάνει και προνόμια, που δεν τα συναντάς παντού.

Εντυπωσιακά τα προνόμια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Οι άνθρωποι της ομάδας και αυτοί που «τρέχουν» τη Συμμαχία, έχουν δημιουργήσει ένα πακέτο προνομίων, που, αναμφίβολα, είναι εντυπωσιακό. Με την εγγραφή σου και την οικονομική σου στήριξη στην αγαπημένη σου ομάδα, έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις αυτά τα extra! Τα οποία δεν είναι και λίγα…

1) Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

2) Εκπτώσεις σε επιλεγμένες επιχειρήσεις. http://www.paomprosta.gr/el/categories/privilages

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.875 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3)Συμμετοχή σε κλήρωση για ξενάγηση στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και φωτογράφιση με παίκτες κατά την άφιξη της ομάδας.

4) Δικαίωμα του εκλέγειν κ εκλέγεσθαι.

5)Συμμετοχή σε κλήρωση για την παρακολούθηση προπόνησης στις νέες ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

6)Συμμετοχή σε κλήρωση για την Βράβευση Man of the match

7) Συμμετοχή σε κληρώσεις με δώρα.

8) Προτεραιότητα αγοράς Κάρτας Διαρκείας.

9)Συμμετοχή σε κλήρωση για παρακολούθηση και συμμετοχή στην επίσημη φωτογράφιση της ομάδας.

Για τους τρόπους εγγραφής στην Παναθηναϊκή Συμμαχία http://www.paomprosta.gr/el/content/tropoi-eggrafis-stin-panathinaiki-symmahia-0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.