ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ένταση με οπαδούς της Καρσίγιακα

Ένταση μέσα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους οπαδούς της Καρσίγιακα και του Παναθηναϊκού με την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας να ηρεμεί τα πνεύματα.

Ένταση με οπαδούς της Καρσίγιακα

Μικρής έκτασης επεισόδια περίπου μία ώρα πριν τον αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Καρσίγιακα.

Υπάρχει ένταση με τα ΜΑΤ να απωθούν οπαδούς του Παναθηναϊκού, με κροτίδες, προκειμένου απομακρυνθούν και να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Προς στιγμήν φάνηκε ότι τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, ωστόσο η ένταση αναζωπυρώθηκε… με αποτέλεσμα την πιο δυναμική παρέμβαση της Αστυνομίας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ένταση ξεκίνησε έξω από το γήπεδο, με μικροσυμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, αυτές συνεχίστηκαν μέσα στο κλειστό, ωστόσο τα ΜΑΤ παρενέβησαν και ηρέμησαν τα πνεύματα. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία και η ένταση έχει παρέλθει, ας ελπίσουμε ότι από δω και πέρα όλα θα κυλήσουν ομαλά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.