ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σκληρή» απάντηση σε Γκιρτζίκη

Ανακοίνωση – απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον πρόεδρο της ΕΠΟ, μετά τις απειλές για αποβολή από το πρωτάθλημα!

«Σκληρή» απάντηση σε Γκιρτζίκη

Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για… πρεμούρα του κ. Γκιρτζίκη, τονίζουν ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του ελληνικού Συντάγματος και των νόμων και προσθέτουν ότι θα εξαντλήσουν κάθε νόμιμη δυνατότητα για προάσπιση των συμφερόντων τους.

Η ανακοίνωση

«Σήμερα όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι έγιναν σοφότεροι.

Έμαθαν ότι ο τρις κακουργηματικά κατηγορούμενος πρόεδρος της ΕΠΟ ζητάει από τον υπόδικο για χειραγώγηση αγώνων πρόεδρο της Super League να δράσει κατά του Παναθηναϊκού που επιδιώκει ισονομία και σε καμία περίπτωση ευνοϊκή μεταχείριση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.970 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οφείλει να γνωρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ ότι ουδείς είναι υπεράνω του ελληνικού Συντάγματος και των νόμων. Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμη δυνατότητα που του δίνεται για την προάσπιση των συμφερόντων του.

Η πρεμούρα του προέδρου της ΕΠΟ να αξιώσει με τη σημερινή της επιστολή από τη Super League τη λήψη μέτρων εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προεξοφλεί τη συνέχιση σκανδαλωδών συμπεριφορών και τον εξαναγκασμό του να αμυνθεί με κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να διαφυλάξει την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.