ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να ξεκινήσει… με το δεξί!

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού υποδέχεται τον Υδραϊκό και θέλει τη νίκη ώστε να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του, στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο.

Να ξεκινήσει... με το δεξί!

Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 τον Υδραϊκό με στόχο να μπει με το… δεξί στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του τριφυλλιού Τεό Λοράντος δήλωσε ενόψει της πρεμιέρας των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τη νέα σεζόν: 

«Ξεκινάει μία νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο έχει ως στόχο να μπουν οι βάσεις ώστε να μπορούμε να μιλάμε για τη διεκδίκηση κάποιου τίτλου. Είναι μια χρονιά μεταβατική. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανυπομονεί για διακρίσεις, ωστόσο το νέο  project πάνω στο οποίο δουλεύουμε απαιτεί χρόνο για να υλοποιηθεί. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές στην ομάδα. Το τρίπτυχο διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία παίζει καθοριστικό ρόλο και με χαρά διαπιστώνω ότι η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ομάδα, κάτι πολύ βασικό. Φέτος η ομάδα θα έχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι από πέρυσι και θεμελιώδη συστατικά θα είναι η αγωνιστική πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση».

Ο Μιχάλης Σαρτζετάκης, από την πλευρά του τόνισε: «Είναι ένα νέο πρωτάθλημα, με ένα νέο προπονητή και εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με πέρυσι. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Ειδικά κόντρα στον αυριανό μας αντίπαλο που και πέρυσι είχαμε αντιμετωπίσει δυσκολία καθώς δεν καταφέραμε να την κερδίσουμε, αποσπώντας δύο ισοπαλίες. Ωστόσο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο αυριανό παιχνίδι και αυτό είναι ο Παναθηναϊκός. Αν ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας θα φτάσουμε στη νίκη και μάλιστα εύκολα». Σε ‘ο,τι αφορά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το καλοκαίρι, όπου η Εθνική ομάδα έφτασε στην 4άδα, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα διότι αποκόμισα πολλές εμπειρίες και διατηρήθηκα σε φόρμα, με αποτέλεσμα να μπω στην προετοιμασία της ομάδας και να είμαι «έτοιμος».

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ Α.Ο. – ΥΔΡΑΪΚΟΣ N.O. (ΙΛΙΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, 19:00)

(Σταυρίδης, Μπουδραμής)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.