ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν καταρρέεις, χάνεις το δίκιο σου…

Ο Κώστας Μανωλιουδάκης δεν έπεσε απ' τα σύννεφα με τον Αρετόπουλο και επισημαίνει τον μοναδικό δρόμο αντίστασης του Παναθηναϊκού στο σύστημα.

Όταν καταρρέεις, χάνεις το δίκιο σου...

Ξαφνικά ανακαλύψαμε την Αμερική. Διαπιστώσαμε ότι η γη είναι στρογγυλή και γυρίζει και ότι τον Παναθηναϊκό τον περίμεναν στη γωνία.

Λες και δεν ήξεραν άπαντες γιατί η ΕΠΟ όρισε τον συγκεκριμένο διαιτητή στην Τούμπα, λες και κανείς δεν γνώριζε το παρελθόν του, ότι υπήρξε ματς που σε ολόκληρη τη διάρκειά του έδωσε μόνο ένα φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού.

Ούτε ότι βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Αλαφούζο και όλες τις υπόλοιπες “ομορφιές” του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολοι πέσαμε απ’ τα σύννεφα με το Παπουτσέλειο πέναλτι που έδωσε, αλλάζοντας τα δεδομένα του αγώνα, που έβλεπε τα άουτ-κόρνερ και τα κόρνερ-άουτ.

Μας έκανε εντύπωση που έβγαλε χαλαρά όλον τον αγώνα ο Τζαβέλλας. Περιμέναμε να δώσει… ρεσιτάλ και να κλείσει στόματα ο ρέφερι απ’ τα Τρίκαλα και είχαμε την αίσθηση ότι, ως δια μαγείας, θα πάψει ο ήλιος να δύει και ό,τι έχει συμβεί στο δύσμοιρο και βάναυσα κακοποιημένο ελληνικό ποδόσφαιρο θα κοπεί μαχαίρι.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.