ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρεμιέρα από τη 2η αγωνιστική…

Η Volley League τελικά θα ξεκινήσει αλλά από τη… 2η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Κυψέλης.

Πρεμιέρα από τη 2η αγωνιστική…

Το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τους διαιτητές και την ΕΣΑΠ, λύθηκε και το πρωτάθλημα του βόλεϊ ανδρών θα ξεκινήσει  το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Στην 119η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που ολοκληρώθηκε στην έδρα της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών στο Μαρούσι συζητήθηκε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής, θέματα διαιτησίας, χορηγιών, συμβολαίων, παραβόλων και καρτολίνο.

Στη συνεδρίαση παρέστη ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στέφανος Βασιλειάδης με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας. Το Δ.Σ. αποφάσισε:

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1.Το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» να ξεκινήσει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.

2.Το πρόγραμμα των αγώνων της 2ης αγωνιστικής και οι διαιτητές θα ανακοινωθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.

3.Η 1η αγωνιστική θα προγραμματιστεί σε ημερομηνία μετά την 3η αγωνιστική για να μην επηρεαστεί ο τηλεοπτικός προγραμματισμός αλλά και ο αγωνιστικός προγραμματισμός των ομάδων”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Άρης – Λαμία

Παναθηναϊκός – Π.Α.Ο.Κ.

Παμβοχαϊκός – Κηφισιά

Παναχαϊκή – Φοίνικας Σύρου

Ολυμπιακός – Ορεστιάδα

Εθνικός Αλεξ. – Ηρακλής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.