ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λάμπρου: «Νιώθω ευτυχισμένος»

Ο Λάζαρος Λάμπρου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και τη νίκη που συνδυάστηκε με το επαγγελματικό του ντεμπούτο, μιλάει για πρώτα του συναισθήματα μετά από αυτό και υπόσχεται πολύ δουλειά στη συνέχεια.

Λάμπρου: «Νιώθω ευτυχισμένος»

Ο νεαρός άσος των «πρασίνων», που πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, εκφράζει τις πρώτες του σκέψεις μετά το ντεμπούτο του, υπόσχεται πολύ δουλειά και σχολιάζει το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για εσένα, πως νιώθεις;

«Νιώθω ευτυχισμένος καθώς ήταν το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν μία ανάμνηση που θα τη θυμάμαι για πάντα. Ότι καλύτερο μου έχει συμβεί».

Σήμερα βαφτίστηκες επαγγελματίας. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα;

«Από μικρό παιδί παίζω ποδόσφαιρο για να ζήσω στιγμές σαν και αυτές. Ήταν η πρώτη και εύχομαι να έρθουν ακόμα περισσότερες στιγμές».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και στην ομάδα της καρδιάς σου.

«Σίγουρα, ναι».

Το ματς πως το είδες; Ήταν το πρώτο ημίχρονο τόσο καλό για να «κλειδώσει» η νίκη;

«Παίξαμε όπως έπρεπε. Δημιουργήσαμε γιατί ο αντίπαλος έπαιζε κλειστά. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε το δοκάρι. Από εκεί και πέρα ήρθαν και τα γκολ».

Για το ντέρμπι πως βλέπεις το κλίμα στην ομάδα. Γι ενσ που δυσκολο παοχνιδι, Τρίτη η ΑΕΚ στη βαθμολογία και ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για απώλειες.

«Το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Η ψυχολογία είναι καλή και νομίζω πως θα τα πάμε καλά».

Αυτή η εμφάνιση έστω και ολιγόλεπτη, σου δίνει κίνητρο για την συνέχεια; Να δουλέψεις περισσότερο;

«Ναι εννοείτε. Τώρα κάτω το κεφάλι και πολύ δουλειά για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω και μπορώ να παίξω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.