ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρώτο… σερβίς με ΠΑΟΚ

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ (31/10, 18:00) στην Κυψέλη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα». Πρεμιέρα από την 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών μιας και η 1η αγωνιστική είχε αναβληθεί.

Πρώτο... σερβίς με ΠΑΟΚ

Το πρώτο… σερβίς είναι γεγονός έστω κι αν η εκκίνηση του πρωταθλήματος της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα» πραγματοποιείται από την 2η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός «μπαίνει» κατευθείαν στα βαθιά υποδεχόμενος τον περσινό νταμπλούχο, ΠΑΟΚ και μάλιστα χωρίς την πολύτιμη παρουσία των οπαδών του, λόγω τιμωρίας που εκκρεμεί από την περσινή σεζόν.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού, Σωτήρης Πανταλέων δήλωσε ενόψει του αυριανού αγώνα: «Πάντα οι πρεμιέρες είναι ξεχωριστές διότι όλες οι ομάδες θέλουν να «μπουν» με νίκη στο καινούργιο πρωτάθλημα. Για μας είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη, για να τονωθεί η ψυχολογία μας.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.020 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αποτελεί ένα ντέρμπι, ωστόσο είναι τέτοιο το χρονικό σημείο που δεν καθορίζει την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Μπορεί οι δύο ομάδες να μονομάχησαν πέρυσι στην ημιτελική φάση, αλλά  αμφότερες έχουν προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και στο αυριανό παιχνίδι μάλλον θα… ξανασυστηθούμε. Η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.