ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Νίνης και το «κιτρινόμαυρο» αμυντικό δίδυμο…

Το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ, πρέπει να… στοχεύσει ο Παναθηναϊκός, αφού εκεί οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τα περισσότερα προβλήματα.

Ο Νίνης και το «κιτρινόμαυρο» αμυντικό δίδυμο…

Είναι ξεκάθαρο πια και όσο προχωράει το πρωτάθλημα, πως η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματά της, στο χώρο της άμυνας και ειδικά στο κεντρικό δίδυμο. Οι «πράσινοι» πρέπει να βάλουν την μπάλα μέσα στην περιοχή, ωστόσο για να συμβεί αυτό, θα πρέπει το κέντρο να δουλέψει άψογα.

Γι’ αυτό το λόγο, η παρουσία του «ντελικάτου» Νίνη, του μοναδικού ποδσφαιριστή που έχει το «τριφύλλι» στη μεσαία γραμμή και μπορεί να φτιάξει παιχνίδι, αλλά και να σκοράρει, μοιάζει απαραίτητη, για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να βάλει γκολ, «βρίσκοντας» ανοικτή την άμυνα της ΑΕΚ.

Συν το γεγονός, πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν… θέματα και στις στημένες φάσεις, τις οποίες ο Νίνης μπορεί να εκμεταλλευτεί με το εξαιρετικό δεξί του πόδι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 25χρονος μέσος στο ματς με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο, έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όντας ο MVP της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς.  Τα δύο από τρία γκολ ξεκινούν από αυτόν (συν το γεγονός ότι σκόραρε κιόλας με το πέναλτι) στο ματς της Τετάρτης, ενώ αρκετοί κίνδυνοι προς την εστία του Βερέμκο, δημιουργήθηκαν από τα δικά του πόδια.

Είναι ξεκάθαρο πως είναι ο ποιοτικότερος χαφ που έχει το «τριφύλλι», με τους Μπεργκ και Καρέλη, να έχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να «τελειώσουν» φάσεις στο ματς, αν έχουν πίσω τους τον Νίνη.

Η λογική λέει ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν παιχνίδι κατοχής, οι αντίπαλοι θα παίξουν πιο κλειστά (τα ρεπορτάζ από την απέναντι πλευρά κάνουν λόγο για διαφορετική προσέγγιση του Πογέτ σε σχέση με τον Δέλλα), χωρίς να ανεβάζουν τόσο ψηλά τις «γραμμές» τους.

Σε αυτό το κομμάτι, ο Νίνης μπορεί να γίνει το σημείο αναφοράς του Παναθηναϊκού, με τις κάθετες πάσες και τα εξαιρετικά «στημένα» που διαθέτει. Αν επιλεχθεί τελικά από τον Αναστασίου, θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να ανεβάζει… ρυθμούς, άλλωστε και μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ακολουθούν αυτά με Ατρόμητο (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός), στα οποία πολλές φορές η ποιότητα και η μία καθοριστική ενέργεια, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 

 

 

 

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.