ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Να παίζουμε όλοι καλύτερα»

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη και πλέον θα ξεκινήσει να προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μπεργκ: «Να παίζουμε όλοι καλύτερα»

Ο άσος των «πράσινων» στάθηκε στην αντίδραση που είχε η ομάδα μετά το 1-0, ενώ όσον αφορά τον ίδιο, ανέφερε ότι νιώθει καλά και κάθε φορά προσπαθεί να παίζει καλύτερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

«Πήραμε μια νίκη που αξίζαμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τρίτο μισό του γηπέδου και την τελική πάσα. Δείξαμε ότι είχαμε πολύ καλή αντίδραση, ειδικά μετά το 1-0. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δύο εβδομάδες για να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός ότι επέστρεψε στα γκολ:

«Νιώθω καλά. Όλη η ομάδα πρέπει να παίξει καλά. Πάντα ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου, αλλά ζητάω περισσότερα και από τους συμπαίκτες μου. Όλοι πρέπει να παίζουμε καλύτερα και να δημιουργούμε περισσότερες φάσεις. Πλέον έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στα επόμενα παιχνίδια».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και που θα κριθεί:

«Τα ντέρμπι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Παίζει ρόλο η καρδιά και η θέληση. Πάντα ήταν έτσι τα ντέρμπι. Αλλά έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι έχουμε την ποιότητα για να τους κερδίσουμε και αυτό ελπίζω να κάνουμε και τώρα».

Τι μπορεί να αλλάξει ο νέος προπονητής:

«Δεν ξέρω τι ιδέες έχει και πως θέλει να παίξει. Εξαρτάται από αυτόν. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί του και να προσπαθήσουμε να μάθουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τι θέλει από εμάς και πως να αγωνιστούμε. Έχουμε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ γρήγορα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.