ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτούς φέρνει ο Στραματσόνι (Pics)

Δύο δικούς του συνεργάτες φέρνει στον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι.

Αυτούς φέρνει ο Στραματσόνι (Pics)

Ο Ιταλός τεχνικός όπως είναι λογικό, θέλει να φέρει και άτομα της δικής του εμπιστοσύνης στον Παναθηναϊκό, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο 39χρονος τεχνικός, φέρνει ως βοηθούς του, δύο συμπατριώτες του και συγκεκριμένα τους Φεντερίκο Πανοντσίνι και Βιτσένζο Σάσο, τους οποίους και τους γνωρίζει πολύ καλά.

sasso
O Βιτσένζο Σάσο

Ο τρεις τους άλλωστε, συνεργάστηκαν σε Ίντερ και Ουντινέζε, ενώ ο Σάσο υπήρξε βοηθός του Στραματσόνι και στην Κ20 των «νερατζούρι».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πανοντσίνι θα αναλάβει τον ρόλο του γυμναστή στο «τριφύλλι» και ο Σάσο θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλύει τους αγώνες και θα έχει ουσιαστικά τον ρόλο του βοηθού προπονητή.

Φεντερίκο Πανοντσίνι
Ο Φεντερίκο Πανοντσίνι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.