Ερασιτέχνης

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για τους μικρούς πολίστες

Ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι μικροί πολίστες του Παναθηναϊκού Α.Ο. της κατηγορίας προμίνι (γεννημένοι το 2004 – 2005), με τη συμμετοχή τους στο πολύμηνο τουρνουά που διοργανώνει ο Νηρέας Γέρακα.

Στο τουρνουά «TurboWaterPoloFun» θα δώσουν φέτος το «παρών» δύο ξεχωριστές ομάδες από το Τριφύλλι, με στόχο να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμη περισσότερα παιδιά να αγωνιστούν και να αντιμετωπίσουν τους συνομήλικους αντιπάλους τους από τις υπόλοιπες ομάδες της Αθήνας.

Η συμμετοχή σε αγωνιστικές δραστηριότητες στις ηλικίες αυτές είναι πολύ σημαντική, καθώς επιβραβεύει τις προσπάθειες που κάνουν καθημερινά στις προπονήσεις και ενισχύει την ανταγωνιστικότητα.

Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης η Βουλιαγμένη, το Π. Φάληρο, ο Εθνικός, η Ηλιούπολη, ο Νηρέας Χαλανδρίου, ο Ποσειδώνας Ιλισίων, το Χαϊδάρι και ο διοργανωτής Νηρέας Γέρακα.

Η αυλαία της διοργάνωσης «άνοιξε» το περασμένο Σάββατο για τις ομάδες του 1ου ομίλου, ενώ η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 14/11 με τη συμμετοχή των ομάδων μας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Στις 13:15, η πρώτη μας ομάδα (ΠΑΟ 1) αντιμετωπίζει τον Νηρέα Χαλανδρίου και στις 14:00 η δεύτερη ομάδα μας (ΠΑΟ 2) αυτή του Νηρέα Γέρακα.

Exit mobile version