ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ταξιδεύει στην Κω για αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη την Κυριακή (15/11, 13.00), σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις

Οι «πράσινες» του Πέτρου Πρέκα, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πετύχουν ακόμα μία νίκη, στη φετινή Α1.

Μοναδική απουσία, αυτή της Ρία Πατεράκη, με την παίκτρια του Παναθηναϊκού να βρίσκεται σε ανάρρωση, μετά τη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της σκωληκοειδούς απόφυσης.

Ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Πρέκας δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης:  «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Πάντα κάθε έξοδος στην επαρχία κρύβει ιδιαιτερότητες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε αλλά και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα, έχουμε καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι όλα αυτά θα «βγουν» και στο γήπεδο. Περιμένουμε και τον κόσμο μας να μας στηρίξει και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Νταϊάνα Ντέλβα πρόσθεσε: «Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της. Εμείς από την πλευρά θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, είναι πολύ ωραίο να ξέρω ότι θα έχουμε εκεί τη συμπαράσταση των οπαδών μας και ανυπομονώ για να ζήσω αυτή την εμπειρία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.