ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αγώνες για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας

Το τμήμα Σκοποβολής του Παναθηναϊκού εκπροσωπήθηκε με επιτυχία από 7 αθλητές στους αγώνες για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας.

Αγώνες για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τις επιτυχίες του τμήματος Σκοποβολής:

«Το Σαββατοκύριακο 14-15/11, πραγματοποιήθηκαν αγώνες Αεροβόλων Όπλων για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας. Οι αγώνες ήταν διπλοί και διεξήχθησαν και τις δύο ημέρες, ώστε να αναδειχτούν οι νικητές, αθροιστικά.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εκπροσωπήθηκε από 6 άνδρες στο Πιστόλι και 1 γυναίκα στο ίδιο αγώνισμα, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, ο Μάνος Παπαθωμάς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με συνολική επίδοση 1135/1200, χάνοντας για 1 βαθμό το αργυρό μετάλλιο και για 5 το χρυσό! Τεράστια επιτυχία για τον Δευτεραθλητή Ελλάδος στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών, γιατί αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο.

Οι υπόλοιποι άνδρες που συμμετείχαν και τις 2 μέρες ήταν οι:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Κατσίρης (1117/1200) 8ος, Δημήτρης Κρανάς (1098/1200) 16ος και Φώτης Λιακώνης (1087/1200) 20ος. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος μόνο σε 1 από τις 2 μέρες ήταν οιΓιάννης Καμπούρης (567/600) και Νίκος Κοκκινάκης, οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά και ποιός ξέρει που θα βρίσκοταν στη γενική κατάταξη αν μπορούσαν να είναι παρόντες όλο το 2ημερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Κοκκινάκης, κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ (563/600) και λίγο έλειψε να σημειώσει εξαιρετική επίδοση.

Η Άννα Ξανθάκη, ως η μοναδική γυναικεία παρουσία του Τριφυλλιού, κατέλαβε τη 13η θέση και βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική τροχιά.

Η ομάδα της σκοποβολής του Παναθηναϊκού Α.Ο. έχει βάλει για τα καλά τις βάσεις για μια εκπληκτική νέα χρονιά και απο ό,τι φαίνεται γίνεται πολύ καλή δουλειά στο προπονητήριο στη Θύρα 14.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.