ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Άρες μάρες κουκουνάρες…»

Δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

«Άρες μάρες κουκουνάρες…»

Με την φράση, «άρες μάρες κουκουνάρες», μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο Γιάννης Αλαφούζος, απάντησε στα ίσα είχε αναφέρει νωρίτερα στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο κ. Γκιρτζίκης, μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΑ, εξαπέλυσε απειλές προς τον Παναθηναϊκό, με αφορμή το αίτημα των «πράσινων» για ορισμό ξένων διαιτητών για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, με μια λακωνική φράση απάντησε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το tweet:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.