ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αυτά που γίνονται δεν είναι σοβαρά πράγματα»

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να πιστέψουν την ποινή με την οποία τιμωρήθηκε η ομάδα, μετά τα γεγονότα της Λεωφόρου.

«Αυτά που γίνονται δεν είναι σοβαρά πράγματα»

Ήταν δεδομένο πως η απόφαση για τα γεγονότα της Λεωφόρου, θα επηρέαζε και τους παίκτες του «τριφυλλιού», οι οποίοι είδαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να μην γίνεται ποτέ, αλλά και την απόφαση για αφαίρεση τριών βαθμών να τους αφήνει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι παλιοί που αγωνίζονται χρόνια στη χώρα μας, δεν ήταν και τόσο ξαφνιασμένοι από το άκουσμα της χθεσινής είδησης, αλλά για παράδειγμα ο Σέρχιο Σάντσεθ όπως αναφέρει η «Live Sport», τόνισε πως «αυτά δεν είναι σοβαρά, δεν γίνεται να συμβαίνουν» και ρωτούσε να μάθει αν υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η ποινή.

Οι Δημήτρης Σαραβάκος και Λεωνίδας Βόκολος έχουν αναλάβει να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές για τις εξελίξεις, ενώ σήμερα οι παίκτες θα μάθουν επίσημα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.