ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δοκιμές από Στραματσόνι

Το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Παναχαϊκής, δίνει την ευκαιρία στον Αντρέα Στραματσόνι να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη για το «πράσινο» ρόστερ.

Δοκιμές από Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά και να αφήσει για λίγο στην άκρη τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι της Πάτρας με την Παναχαϊκή (3/12), για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική επί του Λεβαδειακού, θέλουν ακόμα μία για να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε μία αναμέτρηση που ο Αντρέα Στραματσόνι θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ο Ιταλός τεχνικός, που βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας, εδώ και λίγες εβδομάδες, θέλει να δει και τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον «Γηραιό», ώστε να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ της ομάδας και για αυτό θα κάνει δοκιμές στο βασικό σχήμα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Στραματσόνι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μλάντεν Πέτριτς, Αμπντούλ Ατζαγκούν και Γενς Βέμερ, οι οποίοι στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησαν θεραπεία και είναι βέβαιο πως δε θα χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι της Πέμπτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.