ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του ντέρμπι

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού, βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια του Σαββατιάτικου ντέρμπι, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, για την 8η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του ντέρμπι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται καθημερινά, 12:00 – 20:00 από τη γραμματεία του κλειστού γυμναστηρίου “Π. Γιαννακόπουλος” (Θύρα 7Α), καθώς και από όλους τους συνδέσμους της Θύρας 13, μέχρι και την Παρασκευή 4/12.

Την ημέρα του αγώνα, όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια στην είσοδο του κλειστού του Πανελληνίου στην Κυψέλη, 2 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ οι κάρτες διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά την είσοδο των εκπροσώπων του Τύπου, κατόπιν συνεννόησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. με την ΕΟΠΕ και τον ΠΣΑΤ, αποφασίστηκε να εκδοθούν ειδικές διαπιστεύσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.