ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να σπάσει την «κατάρα»

Ο Παναθηναϊκός έχοντας ως στόχο της εξασφάλιση του στις καλύτερες 16 ομάδες της Euroleague, υποδέχεται σήμερα (4/12) στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα, θέλοντας παράλληλα να βάλει τέλος στις εννέα σερί νίκες που μετρούν οι Καταλανοί κόντρα στο «τριφύλλι» (21:45, ΕΡΤ 2, panathinaikos24.gr).

Να σπάσει την «κατάρα»

Έχοντας στο πλάι του και τη συμπαράσταση του κόσμου, που αναμένεται να γεμίσει  το κλειστό του ΟΑΚΑ, ο «εξάστερος» είναι έτοιμος για… εκδίκηση, μετά τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις άσχημες εμφανίσεις και να σπάσουν την «κατάρα» των καταλανών, καθώς μετράνε εννέα σερί ήττες απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν θα είναι καθόλου εύκολη, όμως σε περίπτωση νίκης υπάρχει το ενδεχόμενο να εξασφαλίσει και μαθηματικά από σήμερα την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 124.400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να γίνει αυτό, παράλληλα, η  Ζιέλονα Γκόρα πρέπει να ηττηθεί από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ώστε το «τριφύλλι» να πάρει και μαθηματικά το εισιτήριο για το τοπ-16.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, εκτός από αυτό του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Αντώνης Φώτσης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ μετά από πολύ καιρό ο Νίκος Παππάς αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στην Ευρωλίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.