ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Να επιστρέψει στις νίκες

Σήμερα το απόγευμα (17:00), οι «πράσινοι» υποδέχονται στο κλειστό της Κυψέλης την Παναχαϊκή για την 8η αγωνιστική της Volley League, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Να επιστρέψει στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να μείνει μέσα στο κόλπο της διεκδίκησης της 4ης θέσης.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου που ψάχνουν ακόμα το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στους Αχαιούς και με σύμμαχο τον κόσμο, θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να μην χάσουν κι άλλο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα της Volley League ανδρών.

Το «τριφύλλι» έχει τεθεί αντιμέτωπο με την Παναχαϊκή δύο φορές στο παρελθόν σαν γηπεδούχο και μετρά ισάριθμες νίκες με 3-1 σετ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

24/04/2014: Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή 3-1 σετ (Πλέι άουτ)

13/01/2014: Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή 3-1 σετ (Καν. Περ)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.