ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κανέλλος: «Να αποδείξουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε»

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Παμβοχαϊκό και ο Μάκης Κανέλλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην πρώην ομάδα του, λέγοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος για το «τριφύλλι».

Κανέλλος: «Να αποδείξουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε»

Ο Μάκης Κανέλλος με δηλώσεις του, αναφέρθηκε πως θα πρέπει όλοι στον Παναθηναϊκό να αποδείξουν, πως μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, αναφερόμενος στην κυριακάτικη (13/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που μέχρι στιγμής δείχνει ότι έχει υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Επειδή όμως κι εμείς από την πλευρά μας έχουμε ψηλά τον πήχη, θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι διότι έχουμε ανάγκη αυτή τη νίκη, τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και ψυχολογικής.

Πρέπει να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να κερδίζουμε δυνατούς αντιπάλους, κάτι που μέχρι τώρα δεν το έχουμε πράξει. Παραδοσιακά όλες οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν σκληρές και πιστεύω ότι και την Κυριακή θα γίνει ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.