ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Λουκ Στιλ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο σωστό δρόμο ενόψει της συνέχειας.

Στιλ: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Λουκ Στιλ μίλησε τόσο για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης όσο και για τις αλλαγές σχημάτων και προσώπων επί Στραματσόνι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγλος τερματοφύλακας:

Για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης: «Θα έλεγα ότι είναι πράγματι μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θυμάμαι ότι και στην προηγούμενη σεζόν ο Αστέρας ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος και φέτος είναι πολύ υπολογίσιμος. Εμείς παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε μια καλή αμυντική γραμμή. Το γεγονός ότι παίζαμε χωρίς φιλάθλους είναι πάντα πολύ δύσκολο και είμαι χαρούμενος για τη νίκη, όπως και για το ότι κρατήσαμε το «μηδέν» στην άμυνά μας».

Για τις αλλαγές σχημάτων και προσώπων επί Στραματσόνι:«Πραγματικά οι αλλαγές είναι πολλές όμως όλα αυτά είναι λογικά όταν βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο ως ομάδα. Ο νέος προπονητής έρχεται και αλλάζει πράγματα και όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μας ζητάει και να προσαρμοστούμε στους νέους ρυθμούς και τις νέες ιδέες. Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο και οι παίκτες αλλά και ο προπονητής μέχρι να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και να μάθει την ομάδα του. Τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.