ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων κατηγοριών

Εχθές(16/12) πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων κατηγοριών του πόλο.

Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων κατηγοριών
Η ομάδα των Νέων Ανδρών κληρώθηκε για την πρώτη φάση του πρωταθήματος στον 1ο όμιλο Αττικής μαζί με τον Πανιώνιο, τη Γλυφάδα, το Περιστέρι και την Ηλιούπολη και θα κληθεί να καταλάβει μια εκ των τριών πρώτων θέσεων του ομίλου για να συνεχίσει στο θεσμό, κάτι που αναμένεται να γίνει σχετικά εύκολα. (Α’ προκριματική φάση νέων ανδρών στις 22-24/1/2016)

Αντίστοιχα η ομάδα των Εφήβων θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι και τις δυο πατρινές ομάδες Ν.Ο.Π και Ν.Ε.Π καθώς κληρώθηκε στον όμιλο της Πάτρας, με την πρόκριση να δίνεται σε όλες τις ομάδες κάθε ομίλου εκτός από την τελευταία. (Α’ προκριματική φάση εφήβων στις 19-21/2/2016)

Τέλος, στη μάχη της πρόκρισης ρίχνεται και η ομάδα Παίδων που θα βρεθεί στον 5ο όμιλο Αττικής και μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Γλυφάδα και το Παλαιό Φάληρο και την πρόκριση για τη δευτερη προκριματική φάση να δίνεται σε όλες τις ομάδες εκτός από την τελευταία κάθε ομίλου. (Α’ προκριματική φάση παίδων στις 15-17/1/2016)

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.