ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Το μυαλό μου στον Παναθηναϊκό»

Στο μυαλό του Νίκου Καρέλη υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή, όπως δηλώνει και ο ίδιος, παρά τα σενάρια περί μεταγραφής του στο εξωτερικό.

Καρέλης: «Το μυαλό μου στον Παναθηναϊκό»

Ο κορυφαίος παίκτης των «πρασίνων» μέχρι τώρα στη σεζόν, μιλάει στην κάμερα της Νοva και δηλώνει πως το μυαλό του είναι μόνο στον Παναθηναϊκό, κάνει έναν απολογισμό του πρώτου γύρου και αναφέρεται στο ματς που έρχεται με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη:

-την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη. Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα του Κυπέλλου, είχαμε καλή παρουσία και έχουμε καλή ψυχολογία. Είμαστε έτοιμοι να πάμε με ήρεμο μυαλό και αυτοσυγκέντρωση να πάρουμε το παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν και στην πρώτη ευκαιρία που θα μας δοθεί να βάλουμε γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι».

-τον Πανθρακικό: «Ανέκαθεν ήταν δύσκολη έδρα. Έχουν καλούς παίκτες και με την αλλαγή προπονητή έχουν δείξει κάποια καλά στοιχεία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι δύσκολο. Θα κοιτάξουμε να εφαρμόσουμε ό,τι μας πει ο προπονητής για να κερδίσουμε».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-τον απολογισμό του πρώτου γύρου: «Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα θα έλεγα. Από εκεί και πέρα κρατάμε ότι είμαστε σε καλή βαθμολογική κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Στο δεύτερο γύρο περιμένω να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις και στο τέλος θα κοιτάξουμε τι έχουμε καταφέρει».

-το πώς ήταν για τον ίδιο το 2015: «Ήταν καλή χρονιά, πιστεύω. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και με δουλειά μπορεί να γίνει καλύτερη».

-το αν νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Κανείς δεν είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα, γιατί πρέπει να δουλεύεις συνέχεια και να βελτιώνεσαι. Αν έρθει κάτι άλλο, θα κάτσω να το σκεφτώ περισσότερο, θα δω τι θα είναι καλύτερο για μένα και τότε θα αποφασίσω. Όμως τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό, το μυαλό μου είναι εδώ, βοηθώ την ομάδα μου και βελτιώνομαι μέσα από αυτό. Ήταν σημαντικό ότι είχα πάει στη Ρωσία και είδα πώς ήταν τα πράγματα εκεί. Πήρα κάποιες εμπειρίες και πιστεύω πως θα με βοηθήσει στην καριέρα μου αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.