ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον κλειδώνει…

Μετά από εντολή Αλαφούζου, Φύσσας και Βόκολος αναμένεται να συναντηθούν άμεσα με τον Λάζαρο Λάμπρου για να γίνει η ανανέωση του συμβολαίου του.

Τον κλειδώνει...

Δύο συζητήσεις έχουν γίνει ήδη με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Λάμπρο Χούτο, ωστόσο συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν επήλθε. Όπως ωστόσο αναφέρει το «Goal», ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στους Φύσσα και Βόκολο να βρεθεί άμεσα η χρυσή τομή με τον παίκτη και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Το νέο ραντεβού με την πλευρά του Λάμπρου αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και υπάρχει αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό ότι θα έχει αίσια έκβαση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.