ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Ο Νάνο εξέφρασε την επιθυμία ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το Κύπελλο φέτος.

«Να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Ο Νάνο μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε σ’ όσα έγιναν το 2015 αλλά και στο τι ελπίζει να του φέρει το 2016!

Αναλυτικά όσα είπε ο Νάνο στην κάμερα της Nova για:

-το τι κρατά και τι όχι από το 2015: «Αυτό που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μας πόνεσε και αποτέλεσε ένα γερό χτύπημα ήταν ο αποκλεισμός μας από την Ευρώπη. Ό,τι έγινε έγινε, κοιτάμε μπροστά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διακριθούμε στο πρωτάθλημα και-γιατί όχι;-για να πάρουμε το Κύπελλο». 

-την ελπίδα του για το 2016: «Ελπίζουμε ότι το νέο έτος θα είναι πραγματικά πολύ καλύτερο και θα μπει όμορφα. Έχουμε πολύ μεγάλη όρεξη να κάνουμε πολύ καλά πράγματα για το σύλλογο, για μας τους ίδιους και τους φιλάθλους. Η νέα χρονιά μπαίνει με πολλή όρεξη για να δείξουμε περισσότερα πράγματα, να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις. Είμαστε ίδια ομάδα με πέρσι και πρόπερσι, οπότε γνωριζόμαστε. Έχουμε έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να μας μεταλαμπαδεύσει τις νέες σωστές ιδέες και σκέψεις του κι εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο». 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-την απουσία του κόσμου στο ματς με τον Παναιτωλικό: «Μας αρέσει πάντα να παίζουμε με κόσμο, ειδικά εντός έδρας. Θέλουμε να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας, για να αισθανθούμε την ιαχή τους και την ώθησή τους. Θα παίξουμε έναν ακόμη αγώνα χωρίς κόσμο, θα είναι ένα ματς κρύο, όπως αυτό απέναντι στον Αστέρα. Προσβλέπουμε όμως σε μια ακόμη εντός έδρας νίκη». 

-το πού θα κριθεί ο αγώνας με τον Παναιτωλικό: «Το κλειδί είναι να παραμείνουμε ο εαυτός μας. Έχουμε μια καλή ομάδα και μπορούμε να πάμε μπροστά, έστω κι αν διαβαίνουμε μια όχι και τόσο θετική περίοδο. Έχουμε αυτοπεποίθηση, ο προπονητής μάς εμπιστεύεται κι ελπίζω να είναι ένας νικηφόρος αγώνας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.