ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κούζμιτς: «Κορυφαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, ενώ χαρακτήρισε κορυφαία ομάδα το «τριφύλλι» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό Τύπο.

Κούζμιτς: «Κορυφαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον προπονητή της ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι χαρούμενος για την παραμονή του στο «τριφύλλι»: «Ναι, είμαι πολύ. Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην Ευρώπη ύστερα από δύο χρόνια στο ΝΒΑ, στα γήπεδα του οποίου δεν έπαιζα πολύ. Για εμένα είναι σημαντικό να έχω λεπτά σε ένα κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός, που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης».

Για το αν είχε σκεφτεί την επιστροφή του στην Μάλαγα το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν μου είπε κάτι τέτοιο ο ατζέντης μου». 

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις εμπειρίες του στις ΗΠΑ: «Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι τόσο στο NBA όσο και στην D- League. Το χειρότερο ήταν ο τραυματισμός μου στο δάχτυλο, που μου “έκοψε” τον ρυθμό σε μια σημαντική στιγμή». 

Για το αν πήρε τη σωστή απόφαση όταν πήγε στο ΝΒΑ: «Νομίζω πως έκανα το σωστό. Ήταν μια σημαντική στιγμή που ήθελα να πάω και να δοκιμαστώ στην περιπέτεια του ΝΒΑ. Έχοντας δει όλα όσα συνέβησαν εκεί, είμαι ικανοποιημένος με την απόφασή μου». 

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Είμαστε μια ομάδα που θέλει να παίζει καλή άμυνα και να τρέχει στο γήπεδο. Στο ΟΑΚΑ μας βοηθούν πολύ οι οπαδοί μας. Εκείνοι είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Μπορούν να μας κάνουν να παίξουμε καλύτερα και να γίνουμε πιο ισχυροί». 

Για τα φαβορί του ομίλου: «Κάθε ομάδα μπορεί να πάει στα προημιτελικά. Αυτό είναι το μπάσκετ, δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Μπορούμε όλοι να βρισκόμαστε στο Top 8». 

Για την Μάλαγα και τα «κλειδιά» του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής του Top 16: «Η Μάλαγα είναι μια μεγάλη ομάδα, παίζει καλά στην Euroleague και είναι επικίνδυνη. Ξέρουμε ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο ματς. Η άμυνα είναι πάντα το πιο σημαντικό. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να υπερασπίζεσαι την έδρα σου».

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που δουλεύει σκληρά. Αυτό βοηθάει πολύ τους παίκτες».

Για το αν θέλει να αγωνιστεί ξανά στην Μάλαγα: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στον χώρο του αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Στο μέλλον δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.