Ποδόσφαιρο

Σενάρια για «Σίφο»

Το όνομα του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ακούγεται για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ.

Ο Ισπανός αμυντικός, μένει για τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δράσης και ένα από τα ονόματα που ακούγονται για να καλύψουν το κενό του, είναι εκείνο του Γκόρντον Σίλντενφελντ, όπως αναφέρει η «Πράσινη».

Ο «Σίφο», θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και δεν πρέπει θεωρείται απίθανη η επιστροφή του στην ομάδα, καθώς είναι εφικτή η πιθανότητα εξάμηνου δανεισμού του, ώστε να καλυφθεί το κενό της απουσίας του Σάντσεθ.

Ο εξάμηνος δανεισμός του Σίλντενφελντ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι οικονομικά δυνατός, ενώ στα θετικά είναι η χημεία που έχει με τους Ταυλαρίδη και Κουτρουμπή, όπως και το γεγονός πως γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, από την παρουσία του στο «τριφύλλι».

Στα αρνητικά, η αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών, καθώς ο «Σίφο» ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό που τον άφησε καιρό εκτός δράσης. Από κει και πέρα, είναι θέμα του Αντρέα Στραματσόνι αν θα προχωρήσει η περίπτωση του, καθώς ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει συνεργαστεί με τον Κροάτη και ίσως έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, για να καλύψει το κενό στα στόπερ.

Exit mobile version