ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ημέρα χορηγών» από τις ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Το Σάββατο (9/01), πραγματοποιείται η «Ημέρα Χορηγών» από τις ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο ALL STARS ARENA στο OAKA.

«Ημέρα χορηγών» από τις ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η «Ημέρα Χορηγών», έχει ως στόχο την γνωριμία με τους ανθρώπους που στηρίζουν και βοηθούν τις «πράσινες» ακαδημίες, σε μία εκδήλωση από την οποία δε θα λείψουν τα πλούσια δώρα και οι εκπλήξεις. Παράλληλα, θα υπάρξει και η πρώτη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, αλλά και λαχειοφόρος αγορά με τον νικητή να κερδίζει μια κονσόλα XBOX ONE.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Σας προσκαλούμε στην Ημέρα Χορηγών το Σάββατο 09 Ιανουαρίου 2016!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εκδήλωση αυτή έχει ως στόχο να γνωριστούμε καλύτερα με τους χορηγούς της ακαδημίας, τις εταιρίες και τους ανθρώπους που στηρίζουν εμπράκτως το μεγάλο αυτό εγχείρημα και που είναι δίπλα μας από την πρώτη μέρα της έναρξής της. Οι δραστηριότητες της ακαδημίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα ήταν εφικτές χωρίς την στήριξη και την βοήθεια των χορηγών μας. Οι εταιρείες που επιλέγουν να συμβάλουν στη στήριξη αυτού του έργου, αποτελούν ζωτικό κομμάτι του συνεχώς και μεγαλύτερου κύκλου μελών της ακαδημίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Στο πλαίσιο της ημέρας χορηγών θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά στην οποία θα κληρωθεί πλήθος μεγάλων δώρων από τους χορηγούς μας καθώς και από το PAOSHOP. Τιμή λαχνού: 3 ευρώ.

Τους λαχνούς μπορείτε να τους προμηθεύεστε από το προσωπικό της ακαδημίας. Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται μόνο με την επίδειξη του λαχνού.

Επίσης θα κοπεί για πρώτη φορά η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ακαδημίας, με έναν υπερτυχερό να κερδίζει μια κονσόλα XBOX ONE. Το παρόν θα δώσει και ο Mr Green, ο οποίος θα φωτογραφηθεί με τους νεαρούς αθλητές και θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

10:00 – Έναρξη Sponsors Day 2016 13:30 – Χαιρετισμός  Διοίκησης ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ & Κοπή πίτας 13:35 – Ομιλία «Microsoft»,  κ. Τίμος Πλατσάς –  Διευθυντής  Δημοσίων Σχέσεων & ΕΚΕ Microsoft Hellas Θέμα: Skype in the Classroom: Μάθηση χωρίς Σύνορα. 14:05 – Ομιλία «Stoiximan» –  κ. Στέφανος Αλεβίζος – Ψυχολόγος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την εταιρεία Stoiximan. Θέμα:  Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός – Μίλα μη Φοβάσαι. 14:30 – Ομιλία «Μητέρα» –  Μαρία Καράντζα – Χαρώνη, MD, FAAP Παιδίατρος – Ενδοκρινολόγος και Νίκη Φίλιππα, MD Κλινική  Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Θέμα: Ανάπτυξη, Διατροφή και Άσκηση. 14:50 – Ομιλία «Hellenic Seaways» Ομιλητής: κ. Άρης Κατσαϊτης 15:10 – Κλήρωση πίτας – Κλήρωση  Λαχειοφόρου Αγοράς 15:30 – Λήξη Εκδήλωσης

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ

(Πολλά δώρα περιμένουν τους νικητές τους! Τιμή λαχνού: 3 ευρώ!)

1 τυχερός: κερδίζει ένα XBOX ONE, προσφορά της MICROSOFT. 1 τυχερός: κερδίζει ένα Σαββατοκύριακο στο Ξυλόκαστρο, προφορά της STOIXIMAN. 2 τυχεροί: κερδίζουν από ένα διπλό εισιτήριο για οποιονδήποτε προορισμό μέσα στο 2016 (aller – retour), προσφορά της HELLENIC SEAWAYS. 1 τυχερός: κερδίζει μια δωροκάρτα καυσίμων 300 LT, προσφορά της BP. 1 τυχερός: κερδίζει ένα Σαββατοκύριακο στην Αράχοβα και ένα αυτοκίνητο Honda Civic για το ταξίδι, προσφορά της HONDA. 1 τυχερός: 3 ζευγάρια μπασκετικά παπούτσια προσφορά της ADIDAS. 1 τυχερός: κερδίζει 12 κούτες extra 9 multivitamin 250ml φυσικό χυμό  Λουξ προσφορά της ΛΟΥΞ. 1 τυχερός: κερδίζει ένα ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΔΡΟ JAMES GIST #14 προσφορά του PAO SHOP. 1 τυχερός: κερδίζει μια ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ ‘HONOURING OUR LEGACY’ με την υπογραφή των  Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Μποντιρόγκα, Βράνκοβιτς & Φώτση προσφορά του PAO SHOP. 1 τυχερός: κερδίζει ένα ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΔΡΟ “ΑΛΒΕΡΤΗΣ” προσφορά του PAO SHOP. 1 τυχερός: κερδίζει ένα ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΔΡΟ ‘HONOURING OUR LEGACY’ προσφορά του PAO SHOP. 3 τυχερoί: κερδίζουν από μια ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ προσφορά του PAO SHOP».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.