Ποδόσφαιρο

«Προτιμά Ιταλία ο Νοτσερίνο»

Ο μάνατζερ του Αντόνιο Νοτσερίνο, Αλεσάντρο Μότζι, μιλώντας στο «Sportitalia», είπε πως ο πελάτης του γνωρίζει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά προτιμά να μείνει στην Ιταλία.

Το σίριαλ μεταξύ Παναθηναϊκού και Νοτσερίνο παίχτηκε πολύ… τον τελευταίο καιρό στα ΜΜΕ, ωστόσο ο ατζέντης του άσου της Μίλαν, σε δηλώσεις του, έθεσε ως προτεραιότητα για τον πελάτη του τη Serie A.

«Έχει παίξει σε κορυφαίο επίπεδο και προτίμησε να μείνει στη Μίλαν το καλοκαίρι, αφού είχε αλλάξει ο προπονητής. Τον Ιανουάριο όμως θέλει να φύγει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον δεύτερο γύρο πέρυσι έπαιξε στην Πάρμα και η κατάσταση ήταν περίπλοκη με τον Ντοναντόνι. Μιλήσαμε γι’ αυτήν την πιθανότητα, είναι αλήθεια (για Παναθηναϊκό). Είναι μία από τις πιθανότητες στο τραπέζι. Αλλά αν βρεθεί η ευκαιρία να μείνει στην Ιταλία θα είναι προτιμότερο για εκείνον».

Ο Αντρέα Στραματσόνι στις χθεσινές του δηλώσεις, ξεκαθάρισε πως το «τριφύλλι» δεν βρίσκεται κοντά σε άλλη μεταγραφή, ωστόσο όλα είναι ανοικτά, παρά το γεγονός πως η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη.

Exit mobile version