ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Θα πολεμήσουν μέχρι τέλους»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που μπορεί να βάλει ο Ερυθρός Αστέρας στον Παναθηναϊκό και τονίζει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι για το ματς.

Ραντούλιτσα: «Θα πολεμήσουν μέχρι τέλους»

Ο Σέρβος σέντερ, ξέρει πολύ καλά αρκετούς παίκτες του Αστέρα από την Εθνική ομάδα, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ικανότητες του αντιπάλου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ραντούλιτσα, πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός θέλει πάντα τη νίκη και δεν θα επιτρέψει στους συμπατριώτες να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Γνωρίζω τους περισσότερους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα από την εθνική ομάδα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με παίκτες με ταλέντο και παίκτες… μαχητές. Θα πολεμήσουν μέχρι τέλους. Το έχουν αποδείξει και στα προηγούμενα ματς. Θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο Top-16, αλλά δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε.

Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που μπορεί να μας βάλουν. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει πολύ καλή πορεία και στο πρωτάθλημα της Σερβίας, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει πάντα τη νίκη».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.