ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Συγχαρητήρια φίλε μου» (pic)

Ο Νίκος Καρέλης, πραγματοποίησε ένα ονειρεμένο ντεμπούτο με τη φανέλα της Γκενκ, με τον Κάρλος Ζέκα να συγχαίρει τον πρώην συμπαίκτη του.

Ζέκα: «Συγχαρητήρια φίλε μου» (pic)

Οι δυο τους, πέρασαν παρέα πολύ ωραίες στιγμές στον Παναθηναϊκό και ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δε θα μπορούσε να ξεχάσει τον Νίκο Καρέλη, ειδικά μετά το γκολ το οποίο πέτυχε χθες το βράδυ.

Ο Πορτογάλος, μέσα από το instagram, έστειλε το μήνυμα του προς τον διεθνή επιθετικό: «Συγχαρητήρια φίλε μου. Αξίζεις όλα τα καλά που σου συμβαίνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο και το γκολ σου. Είσαι σπουδαίος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Σου εύχομαι όλη την τύχη με το μέρος σου και την οικογένειά σου. Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα».

122459

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.