Ερασιτέχνης

Μόνοι τους κανονίζουν, μόνοι τους αποφασίζουν…

ΕΟΚ και Ολυμπιακός, τα… κανόνισαν χωρίς να ρωτήσουν καν τον Παναθηναϊκό(!) και άλλαξαν την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι για το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών.

Ίσως και να συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά… του ελληνικού αθλητισμού, κάτι τέτοιο. Η ΕΟΚ κάνοντας το χατίρι του Ολυμπιακού, μπας και μαζέψει λίγο κόσμο, άλλαξε την προκαθορισμένη ώρα του ντέρμπι ανάμεσα στους «αιώνιους»  για την Α1 γυναικών μπάσκετ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/1 στο ΔΑΚ Γλυφάδας, από 14:30 σε 17:30.

Από πλευράς Παναθηναϊκού ξεκαθαρίστηκε, πως ουδέποτε ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της διοίκησης, ούτε από την Ομοσπονδία, ούτε από τη Nova (κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα), κάτι που συνήθως-πάντα δηλαδή-γίνεται με γραπτό αίτημα από την πλευρά που το επιθυμεί.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, αν κάποια ομάδα η κάποιος εκ των ΕΟΚ-Nova, αιτηθούν αλλαγή ώρας, ενημερώνονται άπαντες και γίνεται το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση όλων. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, μάλλον δεν κρίθηκε αναγκαίο… να ενημερωθεί-πόσο μάλλον να ερωτηθεί ως όφειλε-ο Παναθηναϊκός, των ανθρώπων του οποίου απλά ανακοίνωσαν την αλλαγή της ώρας.

Exit mobile version