ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να αντιδράσουμε…»

‘Ώρα αντίδρασης για τον Παναθηναϊκό, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να δίνει το σύνθημα της νίκης, επί της Λοκομοτίβ Κούμπαν.

«Να αντιδράσουμε…»

Ο τεχνικός των «πράσινων» αναφέρθηκε στις δύο ήττες που έχει η ομάδα του από τη Λοκομοτίβ, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράσει και να επανέλθει στις νίκες.

Όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Μετά την ήττα που υποστήκαμε από τον Ερυθρό Αστέρα πρέπει να αντιδράσουμε και να επανέλθουμε. Αντιμετωπίζουμε μια υψηλής ποιότητας ομάδα. Μας νίκησαν δύο φορές στην πρώτη φάση και γνωρίζουμε ότι πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε. Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς όμως πρέπει να μείνουμε μαζί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.