ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έκλεισες ΜΙΑ θύρα, άνοιξες ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

«Δώρο» συσπείρωσης για τα γενέθλια της «13» από τον Κοντονή. Πάρτι κάθε Κυριακή για… πάρτη του. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Έκλεισες ΜΙΑ θύρα, άνοιξες ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

Την πάτησε την μπανανόφλουδα ο Κοντονής. Και το κακό γι’ αυτόν είναι ότι δεν το ΄χει πάρει και χαμπάρι. Νομίζει ο μπαγάσας ότι κάτι έκανε. Δεν έχει καταλάβει ότι ΑΥΤΟΣ άναψε το σπίρτο. Ότι φουσκώνει το ποτάμι. Και ότι θα τον πάρει (πολιτικά) μαζί του.

Ο «πρώτη φορά ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ» πήρε τη μεγάλη απόφαση. Να κλείσει τη Θύρα 13. Δεν κατάλαβε ο αφελής πως τo μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής δεν είναι μια… καγκελόπορτα όπως βλακωδώς θα του είπαν οι σύμβουλοί του και πως έτσι θα καταπολεμήσει τη βία. Θα κλείσει λέει τη 13 και θα λύσει το πρόβλημα. Ας γελάσουμε όλοι μαζί. Λες και θα τον ρωτήσουν αν θέλουν να πάνε παραδίπλα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.