ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να διατηρήσει το σερί!

Η ομάδα βόλεϊ των γυναικών του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τον Αίαντα Ευόσμου (14:30, ΕΡΤ2, Panathinaikos24.gr) και στόχο έχει να διατηρήσει το νικηφόρο σερί της, για να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό.

Να διατηρήσει το σερί!

Ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στο Ρέθυμνο. Με τη νίκη εκείνη έφτασε τις δύο συνεχόμενες στο πρωτάθλημα και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση. Ο Γιώργος Ρούσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αίαντα Ευόσμου.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στον Εύοσμο από τον τοπικό Αίαντα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ Γυναικών. Η ομάδα του τριφυλλιού μετά τις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Πορφύρα και Ρέθυμνο, διεκδικεί την 3η σερί, με «φόντο» πάντα την είσοδο στην 4άδα.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, που έχει 39 και είναι πρώτος.

Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις»
Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις» 2.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.