ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Φιάσκο με την κάρτα φιλάθλου, πάει για του χρόνου!

Σε φιάσκο εξελίσσεται η υπόθεση της κάρτας φιλάθλου, καθώς με τη σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, το σχέδιο... μετατίθεται για τη νέα σεζόν!

Φιάσκο με την κάρτα φιλάθλου, πάει για του χρόνου!

Σε ακόμη μια… επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου εξελίσσεται η περίφημη υπόθεση της κάρτας φιλάθλου. Το θέμα απασχόλησε το Δ.Σ. της Super League την Παρασκευή, με τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, Νίκο Βεζυρτζή, να θέτει το ερώτημα για το που ακριβώς βρίσκεται η υπόθεση στον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος έδωσε το «παρών».

Την ίδια ώρα και οι υπόλοιπες ΠΑΕ δήλωσαν και πάλι επιφυλακτικές για την όλη υπόθεση, εκφράζοντας στον Υφυπουργό Αθλητισμού την ανησυχία και τις αντιρρήσεις τους ως προς τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν για την εφαρμογή του σχεδίου από την θεωρία στην πράξη. Άλλωστε, από την πρώτη ημέρα της εξαγγελίας του σχεδίου, οι σύλλογοι είχαν τηρήσει -τουλάχιστον- επιφυλακτική στάση.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ