ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συμφωνία με Γκίμπσον, έρχεται μετά το ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τζόναθαν Γκίμπσον, για την ενίσχυση στις θέσεις των γκαρντ. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (25/1) , έρχεται στην Ελλάδα ο παίκτης.

Συμφωνία με Γκίμπσον, έρχεται μετά το ντέρμπι

Ο «εκλεκτός» του Σάσα Τζόρτζεβιτς, για να ενισχύσει τη γραμμή των γκαρντ, φαίνεται πως είναι ο Γκίμπσον, ο οποίος και αγωνίζεται στο κινέζικο πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Κινγκντάο.

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» και θα έρθει αφού τελειώσουν οι υποχρεώσεις του στο κινέζικο πρωτάθλημα, κάτι που θα συμβεί στις 5/2. Στόχος είναι ο Γκίμπσον να είναι έτοιμος για τον δεύτερο γύρο του Top-16, καθώς στον πρώτο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο 28χρονος άσος, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Κίνας και μετράει 41,3 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2,1 κλεψίματα σε 39,9 λεπτά κατά μέσο όρο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι απολαβές του φτάνουν τις 800 χιλιάδες, αλλά αυτό είναι ένα νούμερο το οποίο δεν σκοπεύουν να δώσουν από τον Παναθηναϊκό, ενώ και ο παίκτης με το άκουσμα του ενδιαφέροντος από πλευράς «πρασίνων», βάζει τα λεφτά σε δεύτερη μοίρα.

Στοιχεία για τον Γκίμπσον, έδωσε ο πατέρας του Σάνι Μπετσίροβιτς, Μέμι που είναι στον πάγκο της Γιανγκσού Ντράγκονς και έχει βρεθεί ως αντίπαλος του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.