ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Μαυρίας!

Ο Χάρης Μαυρίας για τους επόμενους 6 μήνες, τουλάχιστον, θα αγωνίζεται στην Φορτούνα Ντισελντορφ.

Στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Μαυρίας!

Την καριέρα του στην γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ αναμένεται να συνεχίσει ο Χάρης Μαυρίας. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δόθηκε δανεικός στην γερμανική ομάδα από την Σάντερλαντ ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς, για μετά το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή ο τεχνικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Ρασίντ Αζουζί, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Μαυρία, αφού παρότι είναι μόλις 21 ετών έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από τον Παναθηναϊκό, την Σάντερλαντ και την Εθνική Ελλάδα. Έχει εντυπωσιακή ταχύτητα, είναι πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός και έχει εντυπωσιακά προσόντα».

Μάλιστα ο Χάρης Μαυρίας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φορτούνα Ντίσελντορφ: «Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με ένα τόσο ιστορικό κλαμπ. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να προσφέρω αυτά που μπορώ. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, παρά μόνο ότι θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον σύλλογο. Για μένα η επιτυχία της ομάδας είναι πάνω από όλα».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.609 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.