ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαλάρωσε και αστειεύτηκε ο Ραντούλιτσα (Vid)

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα υπογράμμισε πως ήταν αναγκαίο για τον Παναθηναϊκό να νικήσει την Νταρουσάφακα, αφού πρώτα έκανε... πλάκα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Χαλάρωσε και αστειεύτηκε ο Ραντούλιτσα (Vid)

Ο Σέρβος σέντερ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε: «Όλοι ξέραμε πως ήταν αναγκαίο να κερδίσουμε απόψε, όλοι θέλαμε τη νίκη. Δεν είχαμε καλά παιχνίδια τελευταία. Η σεζόν είναι μεγάλη. Κάθε ένας από εμάς είναι σίγουρος ότι θέλει να κερδίσει. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο.

Πάντα θέλουμε να προσπαθούμε. Φυσικά, είναι ωραίο όταν νικάς. Πάντα πάμε για τις νίκες» και πρόσθεσε αναφορικά με την προσθήκη του Μαρκίς Χέινς: «Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν γνωρίζω ελληνικά, δεν ξέρω για τις μεταγραφές. Δεν μπορώ να τον κρίνω».

Πριν από αυτά, όμως, ο Ραντούλιτσα είχε όρεξη για πλάκα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Γιάννη Νάτου, στον οποίο έκανε παράπονα επειδή αυτός δεν γέλασε με ένα αστείο που του είχε κάνει νωρίτερα. Συγκεκριμένα όταν τον ρώτησε για τους λόγους της νίκης των «πρασίνων», ο διεθνής άσος, απάντησε αστειευόμενος: «Επειδή πετύχαμε περισσότερους πόντους»!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια βέβαια ο Σέρβος σέντερ δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί εκ νέου μαζί του, λέγοντας του: «Πριν σου απαντήσω, θα μου πεις γιατί δεν γέλασες με το χαζό αστείο που έκανα νωρίτερα. Επειδή ήταν χαζό ε; Α, τώρα γελάς!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.