ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανοικτό του Λέτο!

Αρέσει στον Αντρέα Στραματσόνι ο Σεμπάστιαν Λέτο και η οριστική απόφαση για το αν θα γίνει η μεταγραφή θα ληφθεί τις επόμενες ώρες. Αυξημένες οι πιθανότητες επιστροφής. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Ανοικτό του Λέτο!

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον Σεμπάστιαν Λέτο και την πιθανότητα επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός περιμένει το «ναι» ή «όχι» του Αντρέα Στραματσόνι, με τις πληροφορίες να τονίζουν ότι ο παίκτης αρέσει στον Ιταλό και τις επόμενες ώρες θα παρθεί η απόφαση.

Πριν από λίγο κυκλοφορήσαν σενάρια, τα οποία αποκάλυψε το sdna.gr, σύμφωνα με τα οποία ο Λέτο είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στο «τριφύλλι». Θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ώρες για να μάθουμε την οριστική κατάληξη της υπόθεσης, με τους ανθρώπους της ομάδας να βάζουν κάτω όλα τα δεδομένα και να τα εξετάζουν.

Λίγες ώρες υπομονή και θα μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι, με τις πιθανότητες, πάντως, να γίνει η μεταγραφή, να είναι αυξημένες. Ο Αλαφούζος, ο Στραματσόνι και το διοικητικό επιτελείο τα συζητούν, βάζουν κάτω όλα τα δεδομένα και σύντομα αποφασίζουν.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.