ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο «έφηβος» Αντώνης Φώτσης

Ο Αντώνης Φώτσης, στην 300η συμμετοχή του στην Α1, έφτασε κοντά στο double-double με τους επτά πόντους και τα δώδεκα ριμπάουντ (10 αμυντικά), στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

Ο «έφηβος» Αντώνης Φώτσης

Ο «Batman», στη χθεσινή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ έφτασε τις 300 συμμετοχές στην Α1, όλες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έκανε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες σε επίθεση και άμυνα, στον αγώνα με το Ρέθυμνο.

Με επτά πόντους και δώδεκα ριμπάουντ, ο αρχηγός των «πρασίνων» για το χθεσινό παιχνίδι, έφτασε κοντά στο double-double, με την επίδοση του στα ριμπάουντ να είναι μία από τις κορυφαίες στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα και σε ότι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, η τελευταία φορά που ο Αντώνης Φώτσης πέτυχε κάτι ανάλογο, ήταν σε μία αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2002-2003, στα 21 του χρόνια, όπου είχε και πάλι δώδεκα ριμπάουντ. Παράλληλα, με την επίδοση του έφτασε στην 17η θέση της σχετικής λίστας.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 5.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.