ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πρώτη του «Βίγια» (Pics, Vid)

Την πρώτη του προπόνηση με τα «πράσινα» έκανε ο Λούκας Βιγιαφάνιες σήμερα στο «Γ. Καλαφάτης» και φορτσάρει… για την με την Skoda Ξάνθη το Σάββατο (06/02, 19:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η πρώτη του «Βίγια» (Pics, Vid)

Η σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί, είχε και νέο πρόσωπο, καθώς συμμετείχε για πρώτη φορά φορώντας τα «πράσινα» ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο 25χρονος χαφ, αφού γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μπήκε φουριόζος και φορτσάρει για την αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη το Σάββατο (06/02, 19:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο Κορωπί σήμερα το «παρών» έδωσε και μια παλιά δόξα των «πρασίνων» ο Χουάν Ρότσα, ο οποίος είχε και μια πρώτη συνάντηση με τον συμπατριώτη του Λούκα Βιγιαφάνιες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.503 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απολαύστε τις πρώτες στιγμές του Βιγιαφάνιες με τα «πράσινα»…

Λούκας_Βιγιαφάνες-panathinaikos24
Λούκας_Βιγιαφάνες-panathinaikos24
Λούκας_Βιγιαφάνες-panathinaikos24
Λούκας_Βιγιαφάνες-panathinaikos24
Λούκας_Βιγιαφάνες-panathinaikos24

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.