ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στη «μάχη« του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, υποδέχεται τον Πανναξιακό (4/2, 17.00) στο κλειστό της Κυψέλης, στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στη «μάχη« του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινες« του Γιώργου Ρούση, θέλουν φυσικά τη νίκη καθώς η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και στόχος είναι η πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Άλλωστε, το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους της ομάδας, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να ζητάει μία καλή εμφάνιση, απέναντι σε μία από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, στο Panathinaikos1908.gr:

«Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα νοκ άουτ παιχνίδι, συνιστά την απόλυτη προσοχή από εμάς και η συγκέντρωση αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Ο αντίπαλός μας είναι μία από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα. Για εμάς, η πρόκριση είναι ο μοναδικός μας στόχος, αλλά για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Κύπελλο Ελλάδας

Παναθηναϊκός Α.Ο. – ΑΟΝ Πανναξιακός

Eπίσημο: Παρελθόν οκτώ παίκτες από τον Παναθηναϊκό!
Eπίσημο: Παρελθόν οκτώ παίκτες από τον Παναθηναϊκό! 9.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλειστό γυμναστήριο Πανελληνίου

17:00

Διαιτητές: Μαρκάτης, Τσίτσικας

Επόπτες: Μαυρικίδου, Καντλή

Παρατηρητής: Μαυρικίδης

Γραμματεία: Κατσούλα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.