ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Υπόκλιση των Περουβιανών στη Λεωφόρο! (pic)

Ιστοσελίδα από το Περού κατατάσσει το γήπεδο της Λεωφόρου, σε ένα από τα πιο... θερμά του πλανήτη!

Υπόκλιση των Περουβιανών στη Λεωφόρο! (pic)

Δεν αποτελεί, φυσικά, είδηση για εμάς που ξέρουμε. Η ατμόσφαιρα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πιο ιστορικό γήπεδο της χώρας, είναι μοναδική. Χρόνια τώρα, αυτό που κάνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σ’ αυτόν τον… ιερό χώρο, τρελαίνει τους πάντες και τα αφιερώματα, κατά καιρούς, είναι πολλά.

Αυτή τη φορά, η ιστοσελίδα από το Περού,  «trome.pe», γράφει για τη Λεωφόρο: «Είναι από τις έδρες οι ποδοσφαιριστές πάντα φοβούνται. Είναι από αυτές που όταν παίζεις νιώθεις την πίεση, όταν τις επισκέπτεσαι ξέρεις πως οι πιθανότητες να μην φύγεις ηττημένος είναι ελάχιστες. Είναι ένα από τα πιο θορυβώδη γήπεδα στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός είναι… ο τυχερός σε αυτό το σενάριο»!

leoforos-peru

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ