ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λέτο: «Γύρισα σπίτι μου» (pics, vids)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έφτασε πριν από λίγα λεπτά στην Ελλάδα και έδειξε ενθουσιασμένος που βρίσκεται και πάλι εδώ. «Γύρισα στο σπίτι μου», τα πρώτα του λόγια μετά την άφιξη του.

Λέτο: «Γύρισα σπίτι μου» (pics, vids)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, μέσα σε αποθέωση από τους 500 του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος», έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στο «τριφύλλι».

Ο Αργεντίνος άσος, αναφέρθηκε φυσικά στον κόσμο της ομάδας και δεν έκρυψε πως αυτός έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιστροφή του.

Τα πρώτα λόγια του Σεμπάστιαν Λέτο:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα την επιστροφή μου και σήμερα μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί που έχουν έρθει εδώ, δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λόγια, αλλά είναι ιδιαίτερη η χαρά που βρίσκομαι εδώ και πάλι. Έχω έρθει πίσω για αυτούς τους φιλάθλους».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
 
ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÓÅÌÐÁÓÔÉÁÍ ËÅÔÏ ÃÉÁ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

Ασταμάτητα….Ασταμάτητα http://www.panathinaikos24.gr/

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos24.gr στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.