ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η τελευταία παράσταση του Λέτο!

Το SDNA δίνει μια ακόμα πινελιά από τον... σημερινό Λέτο. Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε - κατ' αποκλειστικότητα - φάση προς φάση την τελευταία του παράσταση στην Αργεντινή. Κι εκεί πιστοποιεί ξανά πως μιλάει... άπταιστα στη μπάλα.

Η τελευταία παράσταση του Λέτο!

Στις 18 Οκτωβρίου του 2015, στο πλαίσιο της Primera Division της Αργεντινής, η Λανούς φιλοξένησε τη Βελέζ και ηττήθηκε (0-1) με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (93′). Ηταν το δεύτερο ματς του Σεμπάστιαν Λέτο στην αρχική ενδεκάδα της αργεντίνικης ομάδας. Αγωνίστηκε 83 λεπτά, αρχικά ως αριστερός forward στο 4-3-3 της ομάδας του και μετά το 70′ ως 9άρι.

Το SDNA έψαξε, βρήκε και έκανε scouting (και) στο συγκεκριμένο ματς του Λέτο, δημιουργώντας ένα video με όλες τις φάσεις στις οποίες ήρθε σε επαφή με τη μπάλα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.