ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ντέρμπι στην Κυψέλη

Την ΑΕΚ, υποδέχεται αύριο (8/2, 18:00, Panathinaikos24, novasports 2) στο κλειστό της Κυψέλης ο Παναθηναϊκός, στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Ντέρμπι στην Κυψέλη

Οι «πράσινες», θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και να πετύχουν ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά επί της ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει βαθμολογική διαφορά, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι, καθώς ένα παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία. Ο κόσμος, φυσικά θα δώσει για ακόμα μία φορά δυναμικό «παρών», ώστε να «σπρώξει» τον Παναθηναϊκό σε ακόμα μία νίκη.

Α1 Βόλεϊ Γυναικών

Κλειστό γυμναστήριο «Πανελληνίου»

Eπίσημο: Παρελθόν οκτώ παίκτες από τον Παναθηναϊκό!
Eπίσημο: Παρελθόν οκτώ παίκτες από τον Παναθηναϊκό! 14.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός Α.Ο. – ΑΕΚ, 18:00, NOVASPORTS 2

Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Μάλφας

Παρατηρητής: Βαρθαλίτης

Επόπτες: Λιάκου, Οικονομοπούλου

Γραμματεία: Θεοδωρίδου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.