ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόμβα με Ουίλιαμς! (vids)

Κοντά στον Αμερικανό γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις, Ελιοτ Ουίλιαμς είναι ο Παναθηναϊκός!

Βόμβα με Ουίλιαμς! (vids)

Ο 26χρονος άσος με θητεία και στο NBA, αγωνίζεται για λογαριασμό της Σάντα Κρουζ στην NBDL, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες φόρεσε και τη φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις για δέκα ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να υπογράψει με τον παίκτη, ώστε να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ουίλιαμς που αγωνίζεται στο 2 και στο 3, φημίζεται για την ικανότητα του στο σκοράρισμα, ενώ έχει και καλό σουτ έξω από τα 6,75μ, κάτι που φαίνεται και από τα ποσοστά του με τη φανέλα τη Σάντα Κρουζ (28.5 πόντοι μ.ο με 34% στα τρίποντα).

O Έλιοτ ξεκίνησε από το κολλέγιο του Ντιουκ, πριν βρεθεί το 2010 στο ντραφτ και επιλεγεί από τους Πόρτλαντ, στο νούμερο 22. Εκεί, έμεινε για τρία χρόνια, έχοντας ελάχιστες εμφανίσεις και στη συνέχεια αποχώρησε για τους Σίξερς.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 141.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον Ιανουάριο του 2014 και με λίγες συμμετοχές, αγωνίστηκε μικρό διάστημα και για τη θυγατρική ομάδα των Σίξερς. Τον Νοέμβριο του 2014 και χωρίς να βρίσκει χώρο στο NBA, βρέθηκε στο νούμερο 2 του ντραφτ, για λογαριασμό των Σάντα Κρουζ Γουόριορς και μέσα από εκεί, κέρδισε ένα δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Γιούτα Τζαζ δύο μήνες αργότερα.

Για την ομάδα της Γιούτα, αγωνίστηκε όντως για μόλις δέκα ημέρες, αφού στη συνέχεια το συμβόλαιο του δεν ανανεώθηκε και γύρισε πάλι στην ομάδα της Σάντα Κρουζ. Μέχρι το καλοκαίρι του 2014, αγωνίστηκε για λογαριασμό Σάρλοτ και των Πέλικανς κερδίζοντας δεκαήμερα συμβόλαια, ενώ στο τέλος της σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα του NBDL, ως ο MVP των τελικών.

Λίγους μήνες μόλις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι Σάρλοτ του πρόσφεραν συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά και πάλι δεν πήρε τις ευκαιρίες που έψαχνε, για να αποχωρήσει τον Οκτώβριο και να βρεθεί και πάλι στο NBDL.

Τον Ιανουάριο του 2016, δέχτηκε ακόμα μία πρόταση από το NBA και έγινε συμπαίκτης με τον Μαρκ Γκασόλ, υπογράφοντας δεκαήμερο συμβόλαιο με την ομάδα του Μέμφι, πριν επιστρέψει και πάλι πίσω…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.